| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ryszard Spowolniony
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 7:22 pm Temat postu: Problem z instalacją exposeprive_4.6.3_alpha3c |
|
|
Na moją stronkę w Joomla 1.0.8 próbowałem zainstalować component exposeprive_4.6.3_alpha3c. Niestety nie udało się. Za każdym razem pojawia się komunikat:
Nie można utworzyć katalogu"/home/zst_www/zagle/components/com_exposeprive/" Czy można coś z tym zrobić? W tym temacie raczkuję, a więc proszę o w miarę proste i łatwe podpowiedzi.
Udało się bez kłopotów zainstalować exposebeta2.2-pl, ale po uruchomieniu na lokalnym komputerze: Album Managera ze strony http://www.slooz.com/trinkets.php i ściągnięciu z FTP mojej stronki katalogu expose na pulpit również nic dalej się nie dzieje: wrzucilem do katalogu swoje fotki, założyłem nowy katalog i nic - album manager ich nie widzi........
Może ktoś coś wie na ten temat?
ryszard |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SoofMan Warp 13 ;)

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Jesteś pewien że to jest błąd związany z zainstalowanym Hypercacherem ?
Rozumiem że jak odinstalujesz HC, to wtedy działa ?
PS.
Post jest nie w tym dziale co trzeba, przenoszę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ryszard Spowolniony
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 7:44 pm Temat postu: |
|
|
| szczerze... przyznam się, że nie znam się na tym za bardzo, instaluję stronkę, moduły, komponenty itd. To tyle na temat mojej wiedzy w tym temacie. Moja stronka to www.zagle.zbaszynek.pl. Być może musiałbym mieć nowszą wersję np. joomla 1.5 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SoofMan Warp 13 ;)

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm....
Ja akuratnie nie znam się aż na tyle na Joomli, a ruch na tym forum nie jest zbyt duży i jak nawet ktoś inny ci odpowie to pewnie dopiero za pół roku...
Może lepiej spróbuj na forum Joomli ?
http://forum.joomla.pl/
Pozdrawiam,
SoofMan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ryszard Spowolniony
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 7:51 pm Temat postu: |
|