Forum Forum PHP Hypercachera Strona Główna Forum PHP Hypercachera
Dyskusje z dopalaczem ;)

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

zwykle phpBB i Hypercacher

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum PHP Hypercachera Strona Główna -> Informacje & Ogólna dyskusja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maly_pirat
Spowolniony

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 7:33 pm    Temat postu: zwykle phpBB i Hypercacher Odpowiedz z cytatem

Cześć, ogólnie forum mam na skrypcie phpBB2 by Przemo + mod Spider Friendly. Zainstalowałem HyperCachera Standard + folder _cache , i niby cachuje, ale z paroma błędami. Użytkownicy zgłaszają mi błedy, że gdy logują się na swoje konta, loguje ich na konto innego użytkownika ;o
Drugą sprawą jest opóźnienie (?), cały czas pokazywało mi że użytkownik pisze posta, drugi się loguje, i jak mam Posty Nieprzeczytane [2] to gdy klikam Oznacz fora jako przeczytane to NIC! nadal pisze to samo ;o
Więc dziś próbowałem z GZIP Cacher, tutaj to w ogóle porażka!
Wchodziłeś na Str. Główną to niczego nie było tylko same KRZAKI !
Usunąłem kod zachera (header i footer) z index.php działa wszystko, wchodze w serach znowu to samo, działo się to wszędzie tam gdzie umieściłem kod header i footer.

Ogólnie to tak o phpBB2 by Przemo + Spider Friendly + dwie wersje cacherów. Mam serwer na Webd.pl , usluga Medium.
Ale nie to było moim celem, tutaj u siebie na forum (hypercacher.com/forum), to masz co zainstalowane?

wersje Standard czy GZip?
i czy tylko to masz wgrane, czy inne dodatki też ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SoofMan
Warp 13 ;)

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 4:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, oj oj oj....

Chodzi właśnie o to, że różne MODy mogą popsuć działanie Hypercachera, aczkolwiek powinno być to łatwe do naprawienia.

Nie jestem w stanie na podstawie podanych przez Ciebie informacji domyślić się o co chodzi.

Dodam że Hypercacher NIE był testowany z PHPBB By Przemo i NIE ma do niego instrukcji instalacyjnej, więc nic dziwnego że coś może nie działać.

Obecnie trudno coś powiedzieć na ten temat. Będę musiał sam przetestować Hypercachera z PHPBB by Przemo, doinstalować ten dodatek i zobaczyć o co chodzi. W ten weekend postaram się do tego przysiąść.

PS.
Tutaj używam Hypercachera GZIP w wersji bodajże 1.060 i jak widać działa. Ale PHPBB By przemo + jakiś inny MOD to może być zupełnie inna bajka.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum PHP Hypercachera Strona Główna -> Informacje & Ogólna dyskusja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: